Societat 16/11/2019

Marc Cartes, la sisena estrella en el Fener Boulevard

Ha rebut el reconeixement per la seva popularitat i ser l'ambaixador d'Andorra la Vella

Carles Alonso
2 min
Marc Cartes ha estat el rpotagonista aquesta tarda en el Fener Boulevard. / C. A. (ANA)

Andorra la VellaAcompanyat de les autoritats del comú d'Andorra la Vella encapçalades per la cònsol major, Conxita Marsol i la ministra d'Educació, Ester Vilarrubla, l'actor andorrà Marc Cartes ha fet l'acte inaugural de la serva estrella en el Fener Boulevard. Amb la presència d'amics, familiars, companys i seguidors s'ha col·locat la sisena estrella. Anteriorment a ell, ja estan en el passeig de Fener Boulevard figures com Cyril Despres, Toni Bou, Lluís i Gerard Claret i Albert Llovera.

En els parlaments, la cònsol major Conxita Marsol ha reconegut "sentir-se molt orgullosa que un andorrà com el Marc tingui la seva estrella en el Fener Boulevard". Marsol ha destacat de l'actor "la seva popularitat i la seva estima a la parròquia que sempre porta a dintre i és un digne ambaixador".

Un cop mostrada l'estrella, en la catifa vermella preparada per l'ocasió, ha estat el propi Marc Cartes qui s'ha adreçat els assistents al dir "vull donar les gràcies al comú d'Andorra la Vella, ja que va ser qui va donar els recursos necessaris a l'escola de teatre on vaig comentar i això ha permès que estigui ara on estic". El mateix actor andorrà ha reconegut que l'acte d'aquest dissabte "és un reconeixement molt maco que et reconeguin la feina que fas". Tot i això, Cartes ha fet una reflexió al dir que "el fet de sortir per la televisió fa que siguis més popular, però crec que aquest carrer hauria d'estar ple d'estrelles de gent que potser no són populars però fan coses molt importants per la societat i per la vida".

El propi Marc Cartes ha reconegut que "em sento afortunat, ja que en aquest sector, amb les dificultats que hi ha, i que no hagi parat de treballar en cap moment, és per estar-ho".

De cara al futur, l'actor andorrà reconeix que "estic centrat en el meu treball a la sèrie que es pot veure cada migdia a TV3, ja que prefereixo, amb 50 anys que tinc, fer una cosa i fer-la bé, i no tenir diversos fronts oberts com quan tenia 17 anys".

stats