Societat 11/12/2019

Una mare explica "el canvi dràstic" de la seva filla després d'haver patit els suposats abusos

La policia ha intervingut diverses pertinences del detingut mentre s'investiguen els fets

Marc R. Fort
1 min
La façana de l'escola espanyola d'Escaldes-Engordany. / C. A.

Andorra la VellaL'ARA Andorra ha tingut accés al testimoni d'una de les mares que ha denunciat un professor del col·legi espanyol Maria Moliner per presumptes abusos sexuals cap a una de les seves filles de tres anys. Ha explicat que la seva filla va començar el curs escolar el 14 d'octubre, i que al principi la nena estava contenta i tenia una bona relació amb els companys. Al cap d'una setmana, segons ha explicat la mateixa mare, "la meva filla va fer un canvi molt dràstic pel que fa al seu comportament a casa", afegint que quan veia a un home "li deia coses impròpies de la seva edat". A banda, la nena també patia malsons, on parlant sola, i donava a entendre que estava sent víctima de fets desagradables per part del mestre.

En posar-se en contacte amb altres mares del seu cercle de confiança, algunes li van transmetre situacions molt similars amb els seus fills. Després de denunciar els fets davant la policia, va portar la seva filla al ginecòleg per practicar-li una exploració, que va donar resultats compatibles amb un possible abús sexual. A hores d'ara hi ha comptabilitzades quatre denúncies més (quatre nenes i un nen). Davant aquests fets, els agents han intervingut material del professor per dur a terme la corresponent investigació. El detingut ha passat a disposició judicial aquest dijous i al llarg del dia d'avui es podrà conèixer la decisió de la Batllia.

[La direcció de l'ARA Andorra ha decidit refer aquesta informació amb l'objectiu de reproduir el mateix contingut però amb unes paraules més genèriques que evitin els detalls més concrets del testimoni de la mare denunciant]

stats