Societat 08/09/2018

Martí confirma una reunió a tres bandes per Grandvalira, però sense acords

Mandicó viu normal que Saetde faci inversions per millorar les seves instal·lacions, tot i que en el context actual "es pot interpretar de moltes formes"

Ana
2 min
El cap de Govern, Toni Martí, durant els actes de celebració del Dia de Meritxell. / M. M. (ANA)

Andorra la Vella / CanilloUn dels objectius que es va marcar aquest estiu el cap de Govern, Toni Martí, era reunir les dues parts implicades amb Grandvalira per mirar d'acostar posicions i frenar el trencament de la marca, previst per finals de l'any vinent. Ho ha aconseguit a mitges. Tal com ha confirmat aquest dissabte durant el Dia de Meritxell, hi ha hagut trobada a tres bandes, és a dir, entre Ensisa, Saetde i el propi Govern. "I n'hi haurà una altra", ha avançat. Però tot i les trobades, de moment no s'ha assolit cap acord al respecte. "El que sí que puc dir és que com a mínim estem parlant tots els actors" i parlar "és positiu", ha manifestat.

El cap de Govern ha confiat que se seguirà avançant i ha tornat a defensar que una marca "tan consolidada com Grandvalira" s'ha de preservar, motiu pel qual mantindrà el seu objectiu d'acostar posicions.

Per la seva part, el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, ha confirmat aquestes trobades i, en la línia de Martí, ha dit que per la seva part "farem tots els esforços perquè això es mantingui". Això sí, "ara per ara no hem avançat massa", ha reconegut.

Pel que fa a les recents inversions anunciades per Saetde a la zona de Bordes d'Envalira, amb nou accés, ginys i allargament de pistes, el cònsol ha considerat que és normal que la societat liderada per Joan Viladomat faci nous projectes, de la mateixa manera que ho està fent Ensisa. De fet, és el que "s'ha fet els últims 20 anys", ha opinat, tot i que en l'actualitat "la situació es pot interpretar de moltes formes". Sempre que es faci en benefici dels esquiadors ho veu com a positiu.

stats