Societat 24/07/2018

Marticella: "L'auditora serà la que decidirà si han d'anar aquí o allà" els 38.000€ dels forfets conjunts

El director de Pal Arinsal també treu transcendència a la necessitat d'acudir a un extern per decidir què fer amb els "romanents" i poder signar així el contracte de mandat entre EMAP i Secnoa

Ana
1 min
El director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella; el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització del comú de la Massana, Sergi Balielles; el conseller de Turisme i Esports del comú d'Ordino, Jordi Serracanta, i el director general de Vallnord-Ordino Arcalís, Xabier Ajona, a principis de juny durant la presentació de les activitats d'estiu a Vallnord. / C.G. (ANA)

Andorra la VellaNo és un servei de mediació. Concretament és una auditora qui decidirà què es fa amb els 38.000 euros de romanents que s'han generat per la venda de forfets conjunts des de Vallnord. Així ho ha concretat aquest dimarts el director general de Pal Arinsal, Josep Marticella, després que el cònsol major ordinenc, Josep Àngel Mortés, anunciés dilluns que Vallnord havia contractat una mediació per posar d'acord EMAP i Secnoa. Les dues parts tenen posicions diferenciades sobre qui s'ha de quedar aquests diners.

En qualsevol cas, i tal com ja va fer Mortés (que fins al maig ha estat president de Secnoa, ara l'ha substituït Joan Viladomat), Marticella ha volgut restar transcendència a aquesta situació. És únicament "una coma", a paraules seves, dins el contracte de mandat que s'està signant de cara a la temporada vinent, el qual ha de definir la gestió de la marca conjunta de Vallnord.

Segons ha explicat el director de l'estació massanenca, Vallnord considera que aquests 38.000 se'ls ha de quedar, però que Secnoa els reclama.

Així, serà l'auditora que també s'encarrega de treballar aquest contracte de mandat, la que decidirà si els diners "han d'anar aquí o allà". Uns diners que venen d'un romanent, com sempre n'hi ha als contractes de mandat, ha indicat Marticella. A més, és una "quantitat molt petita" en relació als volums que es mouen entre les dues estacions, ha volgut recalcar. Per tant, no suposa "cap dificultat" ni "problema" entre les dues societats, que mantenen les bones relacions, ha explicat.

stats