Societat 18/07/2021

En marxa la cinquena edició del premi Olympe de Gouges, per la igualtat de gènere a la feina

ARA Andorra
1 min
La cerimònia de la quarta edició del premi Olympe de Gouges.

Andorra la VellaEl Govern ha aprovat aquesta setmana les bases per a la concessió de la cinquena edició del guardó Olympe de Gouges per a la promoció de la igualtat de gènere en l’àmbit laboral.

Un cop publicat al BOPA, les empreses que vulguin optar a aquest guardó poden presentar les seves candidatures fins al 31 d’agost i els plans i mesures d’igualtat fins al 31 de desembre. El guardó s’entregarà el 8 de març del 2022, coincidint amb els actes per commemorar el Dia de les dones treballadores.

El plec de bases es pot descarregar a les pàgines webs www.tramits.adwww.e-tramits.ad o www.aferssocials.ad, o al servei de Tràmits es pot recollir una clau de memòria o en paper segons preus públics vigents.

L’Olympe de Gouges és un premi impulsat el 2017 per l'àrea de Polítiques d’Igualtat –amb la col·laboració del departament d’Ocupació i Treball– per lluitar contra la bretxa salarial de gènere i segregació vertical i horitzontal a la feina. Així doncs, el guardó té com a objectiu distingir les empreses que s’han compromès amb la igualtat de gènere i que treballen de manera transversal i comunitària per promoure la cultura de la igualtat.

stats