Societat 28/04/2019

El Mercat de la vall torna el 4 de maig amb la incorporació de La Xarranca

Es calcula que la participació en la cita, que s'allargarà fins a l'octubre, pot ser d'entre 25 i 30 parades

M. F.
2 min
Una de les parades del Mercat de la vall. / COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Andorra la VellaEl Mercat de la vall tornarà a omplir els carrers del Centre Històric d’Andorra la Vella a partir del dissabte 4 de maig. La cita arriba a la quarta edició amb la voluntat de reunir cada mes, fins a l’octubre, entre 25 i 30 parades. Una de les novetats d’aquest any és que a més del comú d’Andorra la Vella, l’Associació de comerciants del Centre Històric i els productors agrícoles i artesans d’Andorra se suma a la cita l'associació de creadors artístics La Xarranca, que comptarà també amb una parada en què els artistes oferiran les seves obres.

Aquest mercat se celebrarà cada primer dissabte de mes, i aquest 4 de maig i a l’octubre l’horari serà d’onze del matí a vuit de la tarda. Els mesos de juny, juliol i setembre el tancament s’allargarà una hora i les parades estaran obertes fins a les nou de la nit. Al mes d’agost, i coincidint amb la festa major, l’obertura anirà fins a les onze de la nit.

Tal com recorden des de la corporació comunal, la voluntat d’aquest mercat és dinamitzar aquest barri i també per aquest motiu hi ha previstos diferents tallers i actuacions. D’aquesta manera, els paradistes que prenguin part al mercat dirigiran els dos tallers que es faran cada dia i, de manera paral·lela, el comú ha previst actuacions musicals o teatrals, de les quals també es podrà gaudir durant la jornada.

Amb aquest iniciativa, al mateix temps que es vol crear un flux de visitants al barri, també es dona a conèixer la producció pròpia del país, ja sigui els productes agroalimentaris o els artesans. També s’incideix en la presentació del comerç de la zona, perquè els visitants coneguin l’oferta que tenen al seu abast.

stats