Societat 30/03/2021

Més de 2.250 euros per a la botiga solidària de la Creu Roja

El CCA va recaptar els diners en una campanya solidària el 14 de març passat

1 min
La directora de Màrqueting del CCA, Montse Resina, entrega el xec al director de la Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández.

Andorra la VellaEl Centre Comercial Andorrà (CCA) dona 2.257,37 euros a la Creu Roja Andorrana. Els diners van ser recaptats en una campanya solidària que va dur a terme l'establiment el 14 de març passat, amb motiu del dia de la Constitució, quan es va destinar un percentatge de les compres dutes a terme aquell dia a l'acció. Així, aquest dimarts, la directora de Màrqueting del CCA, Montse Resina, ha entregat el xec al director de la Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández, el qual serà destinat a la botiga solidària de la institució.

Des del CCA manifesten el compromís de l'establiment amb la societat andorrana en la situació actual marcada per la pandèmia, la qual va motivar aquesta campanya solidària. Concretament, l'acció s'emmarca dins la responsabilitat corporativa del grup, i Resina ha declarat que la filosofia de l'empresa és estar al costat de les persones que travessen situacions de dificultat "a través de la col·laboració amb diferents entitats del país, especialment amb la Creu Roja Andorrana, que està fent una tasca molt important d'ajuda social".

stats