Societat 17/05/2022

Més de 300 estudiants a la diada de portes obertes de l'UdA

La diada ha permès als joves preuniversitaris conèixer les instal·lacions de la universitat pública andorrana i la seva oferta formativa i de serveis

ANA
2 min
Els estudiants durant el dinar que s'ha desenvolupat a la plaça de la Germandat.

Andorra la VellaMés de 300 alumnes de primer de batxillerat dels tres sistemes educatius del país han participat aquest dimarts 17 de maig a la 15a edició de la Diada universitària, una jornada de portes obertes que ha permès als joves preuniversitaris conèixer les instal·lacions de la universitat pública andorrana i la seva oferta formativa i de serveis.

La diada ha comptat amb alumnes de l’escola andorrana de batxillerat, del Lycée Comte de Foix, del col·legi espanyol Maria Moliner, del col·legi Sant Ermengol i de l’Àgora International School, que han gaudit d’un espectacle de màgia matemàtica i d’un dinar a la plaça de la Germandat, i han pres part en diferents tallers i presentacions dels bàtxelors presencials de l’UdA –Infermeria, Informàtica, Administració d’empreses i Ciències de l’educació– a càrrec d’estudiants i docents de la Universitat.

Totes quatre són formacions de primer cicle universitari d’una durada de tres anys. A més, l’UdA també ofereix una formació professional universitària en Administració i Finances d’una durada de dos anys, quatre bàtxelors virtuals, dos màsters i el programa de Doctorat.

La Diada universitària, que s’ha recuperat després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la Covid-19, és una activitat que es porta a terme coincidint amb el període de preinscripcions per estudiar a l’UdA el curs vinent, que romandrà obert fins al juliol. Durant les dues properes setmanes, a més, tindrà lloc una nova sèrie de sessions informatives temàtiques per a totes les persones interessades a iniciar els estudis l’any que ve.

La setmana del 23 de maig es faran sessions presencials a les 19 hores (el dilluns, sobre l’àrea de ciències de l’educació; el dimarts, sobre informàtica; el dimecres, sobre infermeria; i el dijous, sobre l’àrea d’empresa), mentre que la setmana del 30 de maig seran sessions en modalitat virtual, amb el mateix horari i la mateixa distribució per temàtiques.

stats