Societat 08/10/2022

Més de 350 donacions de sang a l'última campanya de la Creu Roja

L'entitat agraeix la col·laboració ciutadana a l'acció, que va comptar amb la participació de prop de 400 persones

ARA Andorra
1 min
La campanya de donació de sang de la Creu Roja.

Andorra la VellaLa darrera campanya de donació de sang de la Creu Roja ha comptat amb la participació de gairebé 400 ciutadans, 395, que es van desplaçar entre els dies 26, 27 i 28 de setembre al Centre de Congressos d'Andorra la Vella per aportar el seu granet de sorra per ajudar a altres persones.

Entrant al detall sobre les dades de la campanya, dels prop de 400 donants que es van inscriure, només 360 van ser efectives, la resta, 34, van ser rebutjades per diferents causes. També cal destacar que es va registrar una donació de plasma durant la campanya. En relació amb el gènere dels donants, la tercera acció de la Creu Roja ha estat pràcticament paritària amb 198 dones i 197 homes, i el grup d'edat que més ha participat va ser el d'entre 45 i 54 anys.

Quant a la tipologia de la sang, la majoria de donacions van ser per part de ciutadans amb els grups sanguinis A positiu i O positiu. Cal recordar que l'entitat solidària preveu dur a terme una altra campanya al llarg del mes de desembre.

stats