Societat 22/09/2022

Més de 600 persones a la Festa dels 30 anys d'Assegur a Andorra

El director general d’Assegur, Carles Codó, destaca que "són les persones les que fan grans a les empreses”

ARA Andorra
2 min
Jorge Luengo en la festa d'Assegur.

Andorra la VellaCom a mostra d’agraïment per la confiança dels clients al llarg de tots aquests anys, Assegur va celebrar una conferència lúdica i va convidar als més de 26.000 clients. Un agraïment a les persones, famílies i empreses que han confiat i confien en Assegur.

Es tracta d’una data molt significativa per a l’organització, ja que assoleixen 30 anys d’experiència en el sector assegurador sent una companyia líder en el mercat andorrà. El director general d’Assegur, Carles Codó, va donar les gràcies a totes les persones que formen o han format part de la companyia en algun moment de la seva història.

Codó va explicar que un dels pilars de la companyia són les persones: els clients i els empleats. Ha insistit que “són les persones les que fan grans a les empreses” i que l’èxit d’Assegur està basat en centrar-se en les persones.” L’acte de celebració del 30 aniversari d’Assegur va reunir a 600 persones a la Sala de Congressos d’Andorra la Vella. L’esdeveniment va comptar amb la presència del campió del món d’il·lusionisme i Premi Mundial al Talent de la Comissió Europea, Jorge Luengo, qui va ser l’encarregat d’explicar al públic com funciona la ment, mitjançant trucs, anècdotes i consells senzills per ser millors persones.

L’acte va concloure amb un sorteig per premiar la fidelitat dels clients d’Assegur. Jorge Luengo, conjuntament amb dos càrrecs directius de la companyia, van sortejar un Iphone 13 pro i un patinet elèctric Xiaomi, ambdós amb assegurança inclosa, a dos dels assistents a la conferència. A més. Assegur va obsequiar amb un detall a les més de 600 persones que van assistir a l’esdeveniment.

stats