Societat 17/12/2018

Més cursos de català l'any que ve

Els dies 25 i 26 de gener tindrà lloc la convocatòria d’hivern dels exàmens oficials de llengua catalana

Agència ANA
2 min
Estudiants al nou Centre d'autoaprenentatge del català d'Escaldes-Engordany. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaL’àrea de Llengua Catalana del ministeri de Cultura, Joventut i Esports ha donat a conèixer les accions programades en pro del coneixement i l’avaluació de la llengua d’Andorra entre els ciutadans. En primer lloc, a partir del 4 de febrer s’oferiran 24 cursos presencials gratuïts (amb un increment de 6 cursos respecte al mateix període de l’any passat) que s’impartiran a Encamp, la Massana, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany. Les inscripcions a aquests cursos es podran fer del 7 al 25 de gener a través de www.cultura.ad/apren-catala.ad o mitjançant les butlletes que estaran distribuïdes als edificis públics, centres esportius i de salut, biblioteques i llibreries. A partir del 7 de gener, es podrà obtenir més informació als centres de català de la Massana (838 058), el Pas de la Casa (856 569), Encamp (832 472) o Escaldes-Engordany (829 240).

Així mateix, en tots els centres de català es poden seguir també les formacions dels nivells C1 i C2 mitjançant el mètode gratuït de l’autoaprenentatge guiat.

D’altra banda, amb l'objectiu de promoure l’avaluació de la llengua catalana, els dies 25 i 26 de gener tindrà lloc la convocatòria d’hivern dels exàmens oficials de llengua catalana. Els nivells A1 i A2 es convocaran el divendres 25 de gener, i els nivells B1, B2 i C1, el dissabte 26 de gener. Pel que fa al nivell C2, els cursos són anuals i arrencaran el proper mes de setembre. El període d’inscripció romandrà obert del 20 de desembre al 14 de gener al Servei de Tràmits del Govern o, si es disposa del mòdul d’identificació en línia personal (MIL), a través de la pàgina www.e-tramits.ad.

stats