Societat 08/01/2020

Més de 8.500 joves, amb accés als descomptes del Pack 2020

El nou paquet del Carnet Jove consta de 50 nous avantatges que complementen els 200 actuals a Andorra i els 60.000 arreu d'Europa

Ara Andorra
1 min
Dos Carnets Joves de Crèdit Andorrà. / ARA ANDORRA

Andorra la VellaEl Carnet Jove Andorra llença una nova edició del Pack, un paquet de propostes i experiències amb descompte destinat a tots els joves amb Carnet Jove que els dona la possibilitat de realitzar i viure noves experiències a Andorra i a Europa, així com d'estalviar en el seu dia a dia. Un total de 8.500 joves d'Andorra d'entre 12 i 30 anys, un 53,3% dels joves que viuen al país, podran disposar des d'aquest dimecres 8 de gener del Pack descarregant-se gratuïtament l'app del Carnet Jove Andorra.

El Pack 2020 consta de 50 avantatges en cultura, oci, formació, salut i esports, entre d'altres, i complementa els més de 200 avantatges actuals a Andorra i els 60.000 descomptes disponibles arreu d'Europa. A més, l'entitat ofereix activitats durant tot l'any serveis disponibles com l'assistència en viatges arreu del món gratuïta.

Aquells joves que encara no disposin del Carnet Jove es poden inscriure al web carnetjove.ad i escollir una de les dues modalitats disponibles: el Carnet Jove Clàssic o el Carnet Jove 16PUNT30, la modalitat financera del Carnet Jove que s'emet conjuntament amb l'entitat financera Crèdit Andorrà, patrocinador principal del projecte.

stats