Societat 25/05/2022

Més de mig milió d'euros per remodelar l'entorn de la Casa de la Vall

Es preveu que els treballs s'iniciïn al juliol i tinguin una durada de cinc mesos

ANA
1 min
El plànol de la zona on es duran a terme els treballs.

Andorra la VellaEl Consell General destinarà aproximadament 577.372 euros a millora el paviment i l'enjardinament de la plaça posterior a la Casa de la Vall. Així ho han informat a través d'un comunicat aquest dimecres, en el qual indiquen que per a fer els treballs s'ha convocat un concurs públic al BOPA, pel qual les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al 23 de juny a les 15 hores.

Segons ha notificat, les obres d'adequació s'executaran aquest estiu i consistiran a canviar el paviment, molt malmès en algunes parts, amb la voluntat de facilitar l'ús de l'espai per part dels ciutadans. Alhora es volen eliminar barreres arquitectòniques i renovar la part dels jardins amb plantes autòctones. Es preveu que les obres comencin el juliol i que tinguin una durada de cinc mesos.

Per executar el condicionament del sòl s'utilitzarà la pedra de granet rugós natural com a element constructiu prioritari, amb l'objectiu d'integrar l'espai en l'entorn, així com per minimitzar el manteniment. Pel que fa a la zona enjardinada es representaran els tres ambients més característics d'Andorra.

stats