Societat 25/09/2023

Més presència del Centre d'Orientació Educativa i Professional gràcies a la col·laboració dels comuns

S'ha anunciat que una psicopedagoga del centre es desplaçarà periòdicament pels punts joves dels comuns

ARA Andorra
1 min
Un moment de la taula mixta de joventut celebrada aquest dilluns al matí.

Andorra la VellaEl secretari d'Estat d'Esports i Joventut, Alain Cabanes, ha exposat aquest dilluns al matí les línies estratègiques del Govern en matèria de joventut per a aquesta legislatura. Ho ha fet en el marc de la taula mixta de joventut, presidida per la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, i on, a banda dels actors polítics i tècnics de joventut de totes les institucions de l'Estat, hi participa també el Fòrum Nacional de la Joventut i l'associació Carnet Jove.

Durant la trobada s'ha anunciat que, amb l'objectiu d'acostar el servei que ofereix el Centre d'Orientació Educativa i Professional (COEP) a la joventut, una psicopedagoga del Centre es desplaçarà periòdicament pels punts joves dels comuns. Amb aquesta acció, des de l'àrea de Promoció de la Joventut i el Voluntariat es vol reorientar el funcionament del COEP per tal que sigui més accessible per tothom.

La reunió de la taula mixta de joventut també ha estat l'ocasió per exposar el treball de camp que s'està duent a terme per tal d'elaborar de nou Pla nacional de la joventut. Un projecte que té com a objectiu marcar les línies d'actuació del Govern en aquesta matèria i que es va començar a treballar durant la darrera legislatura.

stats