Societat 09/10/2021

Miguel Martínez i Lídia Puyals guanyen la primera cronoescalada de ciclisme de l'OTSO

La prova ha tingut una setantena de participants

A. S. (ANA)
2 min
El guanyador de la primera cronoescalada, Miguel Martínez, travessa la línia d'arribada.

EncampMiguel Martínez i Lídia Puyals han estat els guanyadors de la primera cronoescalada de ciclisme organitzada pel comú d'Encamp i OTSO Sports, en el marc de la tercera edició de la OTSO 25 K Andorra. Els dos ciclistes han realitzat el recorregut de la plaça dels Arínsols d'Encamp fins al port d'Envalira amb un temps de 01:03:57 i 01:22:11, respectivament. Aquesta prova, que era la novetat d'enguany ha estat molt ben rebuda pels participants, i des del comú es mostren molt satisfets amb l'èxit de participació que ha tingut. El conseller de Joventut i Esports del comú, Xavier Fernàndez, ha indicat que hi ha hagut una setantena d'inscrits per la prova. Fernàndez també ha destacat la bona temperatura que han tingut els participants durant la prova, sobretot a la zona del port d'Envalira.

Completen la classificació en la categoria masculina: David Fernàndez Garcia, amb un temps de 01:06:22, i Sergi Casabella Sin amb 01:07:56 en tercer lloc. En la categoria femenina, Claudia Tremps amb un crono de 01:23:00 ha acabat en segon lloc i Carolina Poussier ha estat tercera amb un temps de 01:28:20.

Cal recordar que aquest diumenge es disputen les altres proves de l'OTSO amb la cursa de 25 i 7 quilòmetres i amb la prova de rollerski també de 7 quilòmetres. "La prova reina és la de 25 quilòmetres on els participants fan el mateix recorregut que en la d'aquest dissabte, però corrents", ha comentat el conseller, afegint que en total de les quatre proves hi ha aproximadament uns 200 participants.

Un dels objectius d'incloure aquesta prova el dissabte era poder allargar l'experiència de l'OTSO durant tot un cap de setmana. Fernàndez ha indicat que es vol aprofitar tot el cap de setmana perquè "la gent conegui i s'instal·li a la parròquia i promocionar el comerç i la restauració". Així, ja des de divendres està havent moviment de persones a la plaça dels Arínsols d'Encamp amb la recollida del dorsal, i l'esdeveniment esportiu clourà aquest diumenge a les 14 hores amb l'entrega dels premis.

El conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez, entrega la medalla a la guanyadora en categoria femenina.
Un ciclista en el tram final del port d'Envalira.
Sortida de la cronoescalada a la plaça dels Arínsols d'Encamp.
stats