Societat 03/06/2019

Milions d'afectats en caure els serveis de Google

Usuaris de tot el món es queixen dels problemes amb YouTube, Gmail i altres serveis

Efe
1 min
Els usuaris s'han queixat de problemes amb els serveis del cercador.

Nova YorkMilions d'usuaris, tant personals com comercials, de YouTube, Gmail, Snapchat i altres serveis de Google han patit problemes aquest diumenge després que deixessin de funcionar en diverses parts d'Amèrica del Nord i Europa.

El portal Down Detector, que rastreja el món digital, ha informat a la seva pàgina del que molts usuaris de tot el món havien començat a notar. "YouTube està tenint problemes. També t'ha afectat? Deixa el teu missatge als comentaris", és l'advertència que es va repetir a la pàgina de Down Detector per a tots els serveis de Google, i després els comentaris no es van fer esperar.

"El meu correu de Google ha caigut, això és al nord de Nova Zelanda. M'han dit que esperi dues hores i llavors ho torni a intentar", va comentar una de les usuàries. Missatges semblants van arribar des dels Estats Units, el Canadà o el Regne Unit.

Encara es desconeixen les causes de la fallada. Facebook i YouTube han demanat disculpes als seus usuaris i han assegurat que estan treballant per restablir els seus serveis, va assenyalar Sputniknews Mundo, que va informar dels problemes a la seva pàgina.

"Si YouTube no es carrega o estàs experimentant missatges d'error, estem treballant per arreglar-ho", indicava el missatge a la seva pàgina de Facebook. Immediatament, els usuaris van recórrer a Twitter per manifestar el seu descontentament amb el que passava amb els serveis de Google.

La pàgina de Sputniknews Mundo va indicar que segons el compte de Twitter Statistics That Matter (@Stats_Matter), per cada minut que YouTube passa caigut perd més de 28.500 dòlars.

stats