Societat 15/09/2022

El millor producte fresc garantit

La teva experiència més gurmet amb Pyrénées Andorra

Redacció
2 min
Producte fresc

Cada vegada busquem més la comoditat i intentem invertir temps en nosaltres mateixos. Tot allò que ens pugui fer un altre millor que millor. I això passa, i molt, a l'hora de fer la compra de la setmana, de la quinzena o del mes. Pyrénées Andorra ha sabut traslladar l'experiència de compra física a la teva botiga en línia i a partir d'ara trobaràs més producte fresc, de proximitat i de qualitat. Productes que podràs rebre sense moure’t de casa a través d’un sol clic.

En el cas de la peixateria, Pyrénées Andorra rep, tres cops per setmana, producte fresc que ha estat seleccionat, prèviament, pels professionals que treballen en la secció. El mateix passa amb el producte de carnisseria que s'adquireix d’agricultors de proximitat que garanteixen la millor qualitat de la matèria que és manipulada i tallada per carnissers professionals.

Carn ecològica Pirinat

En xarcuteria, Pyrénées Alimentació t'aporta els millors ibèrics i marques gurmet després del seguiment exhaustiu que fan els experts dels grans magatzems sobre les empreses del sector. De fet, per garantir el millor producte, els professionals es desplacen dos cops l’any fins a les fàbriques corresponents per observar “in situ” el procés d’elaboració del producte i assegurar i validar la selecció dels aliments i el seu tractament.

La formatgeria de Pyrénées converteix cada producte en únic gràcies a la gran tasca que es realitza fent la tria dels millors formatges de cada país Europeu. La cava de la formatgeria compta amb els productes més exclusius i gurmets d’Andorra.

El forn de l’Espícula ha provocat una revolució dins el sector oferint pa fet amb massa mare i farines d’alta qualitat extret del molí que disposa la secció d’alimentació de Pyrénées Andorra. Els dolços, com ara, el pa de pessic, croissants i coques fan de l’Espícula un dels millors forns del país.

Pa del forn Espícula.

A tot això, cal sumar-hi el gran ventall de marques exclusives i gurmet que trobaràs a la secció d’alimentació. La presència del Grup Pyrénées en fires innovadores i creatives del sector de l’alimentació permeten disposar d’una gran selecció de productes únics, com ara, Albert Ménès, La Catedral de Navarra, La fábrica de la pasta, Valrhona i Don Bocarte, entre d’altres. I no oblidem la gran varietat de marques bio i veganes com Flax & Kale, Heura, Casa Amella i Voelkes.

Poductes gurmet

El celler també ocupa un paper important dins l’alimentació incorporant un gran assortit de vins, caves, licors i begudes alcohòliques exclusives. Productes provinents dels millors viticultors de les zones d’Espanya i França.

Després de tot el que hem explicat, t'atreveixes a experimentar i fer la teva primera compra en línia?

stats