El millor vi rosat del món arriba a Ordino

L’Espai Gourmet arrenca un cap de setmana dedicat a la gastronomia

La inauguració de l' Espai Gourmet, a la sala la Buna d'Ordino aquest divendres, ha donat el tret de sortida a un cap de setmana dedicat al menjar de qualitat. Amb setze expositors de professionals dedicats al món de la cuina, el conseller de Turisme, Esports i Dinamització, Jordi Serracanta, l'ha definit com un punt on s'agrupa "gastronomia de molt alt nivell". L'esdeveniment s'emmarca en la Mostra gastronòmica d'Andorra, que es durà a terme diumenge amb la presència del xef del restaurant Koy Shunka de Barcelona i possessor d'una estrella Michelin, Hideki Matsuhisa.

Aquest divendres l'esdeveniment s'ha centrat en el sector professional, amb degustació de productes com el caviar de Riofrío del xef Diego Gallegos, del restaurant Sollo de Fuengirola amb una estrella Michelin. La jornada de dissabte està enfocada al públic en general, i preveu activitats com una ponència sobre els beneficis de la truita arc iris, un tast del millor vi rosat del món o un 'showcooking', seguit d'una ponència a càrrec del xef Miguel Garcia. Diumenge l'espai es traslladarà a partir de les 13.30 hores a l'ACCO.