Societat 31/07/2015

El Ministeri d'Ocupació es prepara per a la resolució de BPA

La ministra assegura que "hi ha recursos" per fer front a les necessitats dels futurs extreballadors de l'entitat

J.D./Agències
1 min
La ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació, Rosa Ferrer / J.D.

Andorra la VellaLa ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació, Rosa Ferrer, ha assegurat aquest divendres que "hi ha recursos" al Ministeri per fer front amb el pressupost actual a les necessitats després de la resolució de BPA. "Si necessitem diners a Ocupació, és pels informes tècnics i planificar-ho tot", ha explicat Ferrer.

La prioritat, doncs, serà l'avaluació dels perfils professionals d'aquells que es quedin sense feina i hagin d'acollir-se a la borsa de treball. "No sabem el nombre", ha afegit Ferrer, però "s'està treballant en el suport, en l'acompanyament psicològic" i també "en les actuacions que s'haurien de fer". Es tractaria d'un programa específic, "com es va fer amb la construcció", ha afegit la ministra, en funció dels perfils professionals i les possibles readaptacions i reconversions.

No obstant això, Ferrer ha advertit que tot dependrà de "com quedi tancat l'acord amb l'AREB". La ministra ha explicat que el Ministeri ho té "tot a punt perquè en funció del que passi puguem actuar", abans d'insistir que hi ha recursos per fer-hi front, tot i que "potser això canvia després" perquè "estem en funció del que es negociï amb ells".

stats