Societat 04/06/2023

Mobilitat avisa de talls de circulació a la nit entre Encamp i Escaldes

La incidència s'allargarà de dilluns a dijous

ANA Andorra
1 min
Rotonda a Encamp dels Dos Valires.

Escaldes-EngordanyAquesta pròxima setmana la CG2 patirà talls de circulació entre el baixador de la rotonda del túnel de les Dos Valires i la zona de FEDA, a causa de treballs de pavimentació.

Els dies 5, 6, 7 i 8 de juny, entre les 22.00 h i les 06.00 h, els vehicles procedents del túnel de les Dos Valires i que vulguin circular en direcció Escaldes-Engordany hauran de fer la rotonda i anar a fer el canvi de sentit a la rotonda de la Bartra.

Els vehicles procedents d’Encamp que circulin en direcció d’Escaldes-Engordany es desviaran en sentit contrari a partir de la rotonda del túnel de les Dos Valires. Així, la carretera CG2 entre la zona de FEDA i la rotonda de les Dos Valires que habitualment és únicament de sentit pujada, en aquest horari nocturn serà de doble sentit.

Els vehicles que circulin des d’Escaldes-Engordany en sentit Encamp, hauran de passar obligatòriament per la rotonda elevada del túnel de les Dos Valires.

Fora dels horaris de tancament la zona estarà oberta al trànsit, però es recomana molta precaució a l’hora de circular-hi, ja que el terra estarà fresat.

stats