Societat 05/03/2024

Per què Montaner s'ha donat de baixa a tres comissions del consell?

La consellera actualment ha viatjat a Tolosa per poder passar temps amb la seva família

Joel Picón
1 min
Imatge de l'entrevista de Carine Montaner a 'Avui serà un bon dia' de RNA

Andorra la VellaCarine Montaner, líder d’Andorra Endavant, s’ha donat de baixa com a membre de les comissions de Finances i Pressupost, de la de Política Exterior i la de seguiment i sostenibilitat de les pensions de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) segons ha informat la subsíndica general, Sandra Codina, a la roda de premsa posterior a la Junta de Presidents.

En la comissió referent a la CASS, cedeix la vicepresidència al grup parlamentari socialdemòcrata. Segons Montaner, la baixa s’ha produït “per motius familiars greus” i assegura que arran de l'anunci de la Fiscalia amb el Cas Costa tot s'ha vingut a sobre de la consellera: "El meu pare ha perdut la salut arran de tot això", assegura Montaner. La consellera actualment ha viatjat a França per poder passar temps amb la seva família.

La líder d’Andorra Endavant només serà membre de la comissió d’Economia i recorda que el fet de donar-se de baixa implica la no obligatorietat d’assistir a les sessions i la pèrdua del dret de vot, tot i que podrà continuar participant dels processos, per exemple, presentant esmenes.

stats