Societat 11/12/2020

Montpackers i la Casa de la Muntanya col·laboren per millorar l'experiència i la informació dels usuaris dels espais naturals

L'acord també permetrà traspassar continguts en format virtual

Ana
1 min
Imatge de l'aplicació. / MONTPACKERS

Sant Julià de LòriaAcord de col·laboració entre l'eina Montpackers i la Casa de la Muntanya. L'aplicació permet conèixer, gaudir i experimentar els espais naturals d'Andorra a través d'informació actualitzada en temps real de la previsió meteorològica, les càmeres web de les estacions, l'estat de les carreteres o el perill d'allaus. Gràcies a aquesta col·laboració, el treball conjunt fet amb el Cenma-IEA permetrà generar un contingut que permeti explorar amb seguretat les millors rutes de muntanya per a tots els nivells i descobrir noves activitats, botigues o restaurants.

A més, permetrà codesenvolupar amb Actua Innovació i el Cenma experiències de gamificació en l'àmbit de la muntanya, així com noves formes per comunicar, divulgar i conscienciar en l'àmbit de la muntanya per millorar la informació dels usuaris habituals d'aquest entorn. Aquest treball conjunt també ajudarà a traspassar continguts que es puguin generar a la Casa de la Muntanya en format virtual, sigui per web o pel mòbil, i a la vegada es podran desenvolupar conjuntament dinàmiques de comunicació, promoció, divulgació i o formació virtual o presencial a la Casa de la Muntanya. Un exemple va ser la recent presentació conjunta en directe de la Skimo Race 2021.

stats