Societat 25/03/2019

Mor en un accident un surfista a Soldeu

Segons informen des de l'estació, l'home hauria xocat contra un arbre

Agència Ana
1 min
Les tasques de salvament de l'esquiador mort. / AGÈNCIA ANA

CanilloUn turista de nacionalitat britànica ha mort aquest dilluns després de patir un accident, al voltant de la una del migdia, a la pista de l'Avet, al sector de Soldeu de Grandvalira. L'home ha topat amb un arbre situat al marge dret de la zona mitja del traçat, patint diversos traumatismes greus i una aturada cardíaca.

Tal com ha informat el domini a través d'un comunicat, els equips de rescat de l'estació s'han desplaçat fins al lloc de l'incident per assistir a l'esquiador, de 59 anys, que en aquell moment anava sol. Seguidament, l'han traslladat al peu de la pista però, tot i els esforços de reanimació, l'home ha perdut la vida minuts més tard. La policia ha obert una investigació per aclarir les causes de l'incident.

Es tracta de la pista Avet, un traçat distingit com a pista negra que, aquests dies i en diversos punts, es troba degudament senyalitzat amb cartells que alerten de 'condicions de neu dura'. Una pista recomanable per a usuaris amb un nivell alt d'esquí.

En el moment de l'accident, l'home esquiava sol. La Policia andorrana ha obert una investigació per aclarir les possibles causes de l'incident.

stats