Societat 16/04/2018

Mor un resident a Andorra en un accident de trànsit a Torà

El sinistre va tenir lloc per una col·lisió frontal entre un turisme i un tot terreny

ARA Andorra
1 min
Els bombers van assistir les persones implicades en l'accident de Torà. / @bomberscat

Andorra la VellaUn resident portuguès de 51 anys va morir dissabte a la tarda en un accident de trànsit que va tenir lloc a la carretera C-1412a al terme municipal de Torà, a la comarca de la Segarra, una via que uneix Ponts amb Igualada. Els fets van passar cap a les 6 de la tarda al quilòmetre 24,2 en sentit Castellfollit de Riubregós quan, per causes que s'estan investigant, van col·lidir frontalment un tot terreny i un turisme. Com a conseqüència del xoc, va morir el conductor del turisme i els dos ocupants del tot terreny van resultar ferits de caràcter menys greu i van ser traslladats a l'hospital Althaia de Manresa.

El punt del sinistre està considerat un punt negre, amb un revolt molt tancat que provoca que alguns vehicles envaeixin el sentit contrari. A causa de la magnitud de la col·lisió, el vehicle en el qual viatjava la víctima mortal va quedar totalment reduït a ferralla.

A causa de l'accident, es va haver de tallar la carretera a l'alçada de Torà durant una hora i mitja, fins que es va començar a donar pas alternatiu. La situació no es va normalitzar fins passades les 3 de la matinada. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, i l'helicòpter i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

stats