Societat13/05/2023

El MoraBanc derrota l'Ourense i aconsegueix l'ascens

L'equip de Natxo Lezcano ha passat per damunt del conjunt gallec sense donar cap opció des del principi

ARA Andorra

Andorra la VellaEl MoraBanc ha segellat avui el retorn a l'ACB una temporada després s'haver baixat a la LEB Or. L'equip de Natxo Lezcano no ha donat cap opció a l'Ourense i s'ha imposat amb gran claredat al Poliesportiu de Govern (95-61). El triomf número 29, amb només quatre derrotes, fa que ja sigui impossible que se li escapi la primera plaça

El Pavelló, ple de gom a gom, ha viscut una festa a la pista i a la graderia, amb un 'flash mob' durant el descans amb prop de dues-centes persones ballant damunt del parquet. El control del MoraBanc ha estat incontestable al llarg de tot el partit. El primer quart ja ha finalitzat amb un clar avantatge (25-12). Al descans l'avantatge dels locals ja era de 17 punts (49-32). El tercer quart ja ha estat el del cop definitiu al partit amb un MoraBanc desfermat amb un parcial de 23 a 12 que ha suposat arribar a l'última part del partit amb un avantatge de 26 punts (72-46).

Cargando
No hay anuncios

El darrer quart ha estat una festa perquè el partit ja estava decidit. A 7:35 pel final el MoraBanc ja fregava els 30 punts d'avantatge (79-50) després d'un triple de Juan Rubioni. I als 36 amb un triple d'Andric (86-50) quan faltaven tres minuts per al final. L'avantatge s'ha anat mantenint fins el 95-61.