El MoraBanc derrota l'Ourense i aconsegueix l'ascens

L'equip de Natxo Lezcano ha passat per damunt del conjunt gallec sense donar cap opció des del principi

ARA Andorra
1 min
Una de les jugades del partit.

Andorra la VellaEl MoraBanc ha segellat avui el retorn a l'ACB una temporada després s'haver baixat a la LEB Or. L'equip de Natxo Lezcano no ha donat cap opció a l'Ourense i s'ha imposat amb gran claredat al Poliesportiu de Govern (95-61). El triomf número 29, amb només quatre derrotes, fa que ja sigui impossible que se li escapi la primera plaça

El Pavelló, ple de gom a gom, ha viscut una festa a la pista i a la graderia, amb un 'flash mob' durant el descans amb prop de dues-centes persones ballant damunt del parquet. El control del MoraBanc ha estat incontestable al llarg de tot el partit. El primer quart ja ha finalitzat amb un clar avantatge (25-12). Al descans l'avantatge dels locals ja era de 17 punts (49-32). El tercer quart ja ha estat el del cop definitiu al partit amb un MoraBanc desfermat amb un parcial de 23 a 12 que ha suposat arribar a l'última part del partit amb un avantatge de 26 punts (72-46).

El darrer quart ha estat una festa perquè el partit ja estava decidit. A 7:35 pel final el MoraBanc ja fregava els 30 punts d'avantatge (79-50) després d'un triple de Juan Rubioni. I als 36 amb un triple d'Andric (86-50) quan faltaven tres minuts per al final. L'avantatge s'ha anat mantenint fins el 95-61.