Societat 15/01/2024

MoraBanc reobre la seva oficina central i la de l’Avinguda Meritxell tancarà per ser reformada

Coincidint amb aquesta obertura, l’oficina del Fener deixarà de ser un espai d’atenció al públic

ARA Andorra
1 min
L'oficina central de MoraBanc, a Andorra la Vella. / MORABANC

Andorra la VellaL’oficina central de MoraBanc situada a l’Avinguda Meritxell 96 ha reobert les portes després d’una reforma que ha durat 4 mesos. Un cop acabades les obres, aquest espai ha ampliat la capacitat d’atenció al públic i acull un equip format per 40 professionals que disposen d’un entorn, millorat i més accessible, per oferir una millor atenció al client. 

Coincidint amb aquesta obertura, l’oficina del Fener deixarà de ser un espai d’atenció al públic, i la de l’Avinguda Meritxell 85, tancarà per ser reformada. Els equips que atenien en aquestes dues seus es traslladaran a la central.

 MoraBanc va iniciar el 2023 una reforma que inclou 6 oficines i que respon al compromís d’oferir el millor servei als clients, i el millor espai per treballar als seus equips. El projecte es troba a la recta final. La setmana passada va obrir les portes l’oficina de Príncep Benlloch, i per la segona quinzena de gener està prevista la reobertura de la seu del Pas de la Casa, al carrer Catalunya 5.

La remodelació dels espais MoraBanc es completarà aquest 2024 amb la millora de l’edifici Mil·lenni a l’avinguda Meritxell 96, que acull bona part dels serveis centrals del banc.Les reformes s’han realitzat aplicant criteris sostenibles. Entre les millores destaquen l’ús de sistemes de climatització més eficients gràcies a sistemes com els recuperadors d’aire, una il·luminació LED de baix consum, i la minimització de l’ús del gasoil com a font d’energia aconseguint així reduir la petjada de carboni.

 

stats