Societat 03/06/2018

Moren dues persones a la RN20 a França en un xoc entre un cotxe i un autocar

L'accident ha obligat a restringir durant tota la tarda l'accés per a vehicles de més de 3,5 tones a la carretera francesa

Ara Andorra
2 min
Tram de la RN20 a Lassur on s'ha produït l'accident.

Andorra la VellaDues persones han mort aquest diumenge en un accident de trànsit a l'RN20 a França. El xoc entre un cotxe i un autocar ha tingut lloc pels volts de les tres de la tarda, a prop de la ciutat de Lassur. Les víctimes són els ocupants del turisme, dos homes veïns d'Haute-Garonne, segons han informat fonts de la prefectura de l'Arieja citades per mitjans francesos. Pel que fa a les 38 persones que viatjaven a l'autobús, 17 han patit ferides lleus i sis han estat traslladades a l'hospital de Foix per fer-los una revisió més exhaustiva. Tots els passatgers portaven el cinturó de seguretat cordat, la qual cosa ha limitat les lesions.

Segons les primeres informacions, l'autocar venia de La-Seyne-sur-mer i es dirigia cap al Principat. El grup que traslladava eren excursionistes que venien a passar tres dies al país. Mentrestant, el cotxe venia d'Andorra i per causes que es desconeixen ha acabat xocant contra l'autobús.

En el rescat dels passatgers hi han participat una quarantena de bombers. A causa del sinistre, el trànsit a l'RN20 ha quedat tallat en els dos sentits de la marxa i l'accés per a vehicles de 3,5 tones ha estat restringit, segons ha informat Mobilitat.

Per altra banda, pels volts de dos quarts de quatre de la tarda, un accident entre dos vehicles, un amb matrícula espanyola i l'altre andorrana, ha obligat a tallar la circulació durant una hora a l'avinguda Tarragona en sentit sud, entre la rotonda dels Marginets i de Prada Casadet. Tot i l'espectacularitat del xoc, no ha resultat cap ferit de gravetat. Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat efectius de la Policia, dels Bombers i del Servei de Circulació.

L'accident entre dos turismes a l'avinguda Tarragona. / M. G.
stats