Societat 25/01/2021

La mort d'un pacient que estava a l'hospital eleva la xifra de defuncions a 97

És la quarta defunció en quatre dies

ANA
1 min
Hospital de Meritxell

La mort d'un pacient ingressat a planta de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell eleva el total de defuncions a 97. Cal destacar que aquesta és la quarta mort que es produeix des de divendres, ja que el cap de setmana tres persones han perdut la vida arran de la malaltia.

A banda d'informar d'aquesta nova defunció, des del Govern s'han actualitzat les dades corresponents a la pressió sanitària i en aquest sentit cal destacar que dels 775 casos actius n'hi ha 20 de persones que estan ingressades a planta de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell (quatre menys que diumenge); i que la xifra de persones ingressades a l’UCI es manté en dotze, onze de les quals requereixen ventilació mecànica, és a dir, una més que diumenge.

A la planta Covid-19 habilitada al Cedre hi ha vuit ingressats (cinc menys que diumenge): dos procedeixen de Salita, dos de Sant Vicenç d’Enclar, un de la Residència Albó i tres d’Urgències de l’Hospital.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 67 aules estan sota vigilància activa –19 total i 48 parcial– i 44 en vigilància passiva.

stats