Societat 25/04/2020

Es mantenen a l'UCI amb pronòstic reservat els dos ferits greus en l'incendi de l'avinguda Carlemany

La resta de víctimes, que han ingressat per intoxicació de fum i traumatisme, han rebut l'alta mèdica

ARA Andorra
1 min

Andorra la VellaLes dues persones ferides greus en l'incendi d'un habitatge a l'avinguda Carlemany es troben ingressats amb pronòstic reservat a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Segons ha informat el mateix ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, els pacients, una dona de 42 anys i un home de 16 anys, es mantenen sota vigilància i amb ventilació mecànica.

L'incendi a l'edifici de l'avinguda Carlemany, el segon que es produeix en un edifici a Andorra en dos dies, ha provocat la mort d'una persona i fins a 7 ferits de diversa gravetat. Els ferits lleus, tres dones de 20, 48 i 52 anys, i home de 50, han sigut atesos pel Servei d'Urgències per traumatisme lleu i inhalació de fum i han estat donats d'alta aquesta tarda de dissabte.

La gran columna de fum que s'ha generat, la segona en poques hores, ha fet que nombrosos veïns hagin compartit a les xarxes imatges impactants. Entre altres, un vídeo de l'interior de l'edifici en flames que va cremar-se ahir a l'avinguda Meritxell o un altre del rescat de persones atrapades al cap de casa de l'immoble que s'ha cremat avui a l'avinguda Carlemany.

[Seguirà ampliació]

stats