Societat 19/06/2021

Dos morts en un accident a Bassella amb un vehicle andorrà implicat

L'incident ha provocat el tall de la carretera i llargues retencions

ANA
1 min
Una imatge de les retencions provocades per l'accident.

Andorra la VellaDos morts i una tercera persona ha resultat ferida de gravetat en un xoc frontal a la C-14 a Bassella en direcció a Ponts. En l'accident, que s'ha produït al voltant de tres quarts de nou del matí al punt quilomètric 128, han col·lidit tres turismes, un dels quals matricula andorrana, i un autobús. Les causes del sinistre encara es desconeixen.

Segons informa RàdioSeu, dues de les persones que viatjaven en un cotxe han mort i un tercer ocupant ha estat traslladat en estat crític a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. En l'incident, dues persones més han estat ferides lleus i se les ha evacuat a l'hospital de la Seu d'Urgell. Quant a l'autobús, només hi viatjaven el conductor i dos guies, els quals han sortit il·lesos.

L'incident ha provocat el tall de la carretera C-14 durant unes quantes hores, el que ha provocat llargues retencions. Des del Servei Català de Trànsit, han informat passades les 12 hores, que la circulació ja s'ha restablert. Cal destacar, que fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions de bombers i dues unitats i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques.

stats