Una mostra per veure les propostes sobre Doctor Vilanova

Els ciutadans podran veure els plans director dels arquitectes per a una gran porta d'entrada a la parròquia

Les propostes que s’han presentat al concurs d’idees que el comú d’Andorra la Vella va convocar per al desenvolupament de les zones del carrer Doctor Vilanova, Prada Casadet, plaça del Poble, Príncep Benlloch i connexions amb el Centre Històric i el centre ciutat es podran veure exposades en breu a les noves dependències comunals de la plaça Lídia Armengol. D’aquesta manera, els ciutadans podran comprovar quines són les actuacions que proposen els diferents equips d’arquitectes per remodelar aquesta zona d’Andorra la Vella.

Aquesta mostra tindrà lloc cap al dia 20 d’aquest mes, tal com han informat des de la corporació comunal, un cop ja s’han fet públics els premis atorgats en el concurs convocat per la corporació comunal. Així, tal com publicava aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), el primer premi, dotat amb 15.000 euros, ha estat per al projecte ‘Gran porta urbana’ de Miquel Mercé. El segon premi, de 2.000 euros, és per a ‘Nexes’ de Pere Cervós i Ricard de Deus.

Des de la corporació recorden que ara aquestes propostes dels diferents plans directors presentats pels arquitectes es prendran en consideració per decidir quines són les actuacions que cal dur a terme en aquesta zona, on es vol potenciar una gran porta d’entrada al centre de la ciutat.

Cal recordar que l’any passat el comú va convocar un concurs d’idees per a la remodelació d’aquesta àrea, però que finalment es va deixar sense efecte a demanda dels mateixos professionals de l’arquitectura, que volien un seguit de canvis en el plec de bases, com ara que les propostes que es poguessin presentar fossin també de pla director, és a dir, més genèriques que no pas el que establia l’edicte inicial.