Societat 29/04/2022

El MovLav finalitza aquest dissabte amb una festa de cloenda

Les olimpíades culturals es tancaran amb MovArt, un espai creatiu lliure per donar-se a conèixer a través del cos, la veu o el moviment

ANA
1 min
Un dels esdeveniments del projecte MovLav celebrat amb anterioritat.

Sant Julià de LòriaEl projecte MovLav, impulsat pel Comú de Sant Julià de Lòria, portarà a terme l'entrega de premis amb un valor de 300 euros en materials de belles arts del concurs pintura i dibuix, a les 18 hores a la sala del Centre cultural i de congressos lauredià aquest dissabte. Tot seguit a l'Auditori Claror es presentarà l'acte de cloenda del Movlav.

A les 18.30 hores es tancaran les olimpíades del MovLav amb MovArt, un espai creatiu lliure pensat per donar-se a conèixer a través del cos, la veu o el moviment. Hi participaran l'escola Entreacte, Goldencheers, Molly puigcercós i Eugenia Correia i el premi serà la participació en el programa d'activitats d'actes culturals d'estiu.

Per finalitzar el tancament de MovLav ballaran les Cotton Candy guanyadores del flashmob, seguit d'altres actes que faran d'aquesta cloenda una nit molt especial. L'esdeveniment serà totalment gratuït i apte per famílies.

stats