Societat 06/12/2019

El museu de l'Automòbil s'omple de Ferraris

Setanta-cinc maquetes estaran exposades fins al desembre del 2020

Carles Alonso
2 min
_MG_0855

EncampLa ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha presentat aquest divendres l'exposició solidària de maquetes 1:18 de la marca Ferrari, a la planta -2 del Museu Nacional de l'Automòbil. Amb un total de 75 vehicles de la marca del 'cavellino rampante' l'exposició estarà oberta al públic fins al desembre del 2020.

Amb un total de vuit vitrines fabricades pels alumnes de l'Aula Taller, plenes de maquetes 'ferraristes', la ministra Riva ha mostrat la seva satisfacció per acollir l'exposició al dir que "Andorra és un país referent on agrada molt l'automobilisme. Quan ens va ser presentada la proposta ens va agradar la idea de fer una exposició solidària amb les maquetes d'una marca tan emblemàtica com és Ferrari".

A Andorra, el visitant podrà apreciar fins a setanta-cinc maquetes de les més de dues-centes que integren la totalitat de la mostra. La ubicació ha fet reduir el nombre de maquetes exposades, però tot i això Sílvia Riva "convida tothom que sigui 'ferrarista' o simplement que li agradi l'automobilisme que vingui a visitar-la, ja que és molt curiosa".

El motiu de portar l'exposició a Andorra, segons la ministra de Cultura i Esports, és que "l'automòbil genera interès, com reflecteix que el Museu Nacional de l'Automòbil, el més visitat del país. Si podem associar l'exposició amb el museu pensem que encara és ampliar l'oferta i per tant, per a qui li agradin els automòbils, no tindrà una opció millor".

La ministra Sílvia Riva ha volgut agrair la participació de Bomosa en el projecte al dir que "cal posar en valor Bomosa, ja que en el moment d'iniciar el projecte va recollir la problemàtica i va ser sensible amb la situació que patien uns joves inclosos a l'Aula Taller on col·labora el ministeri de Cultura i Educació". Riva ha afegit que "la visió que va tenir el senyor Mora en poder-lo associar amb una marca referent com és Ferrari fa encara més atractiu aquest projecte expositiu".

stats