Societat 25/10/2023

La música d’Estopa protagonitza la segona actuació dels concerts tribut a Unnic

El grup 'Cacho a Cacho' farà un repàs per alguns dels temes més coneguts del mític duet català com són 'Tu calorro', 'Penas con rumba', 'Ojitos rojos' o 'Vino tinto'

ANA
2 min
L'espai del Show Dinner d'Unnic.

Andorra la VellaDesprés de l'èxit de la primera actuació del nou cicle de concerts tribut, Unnic presenta aquest divendres divendres 27 d'octubre una nova proposta dedicada a Estopa. Així, el grup 'Cacho a Cacho' farà un repàs per alguns dels temes més coneguts del mític duet català com són 'Tu calorro', 'Penas con rumba', 'Ojitos rojos' o 'Vino tinto'. La proposta, que donarà el tret de sortida a partir de les 23 hores, serà gratuïta per als accionistes del recinte i tindrà un preu de 10 euros per a la resta del públic.

Aquesta, però, no serà l'única proposta musical d'Unnic per al cap de setmana. Així doncs, Patricia Mantovani (27 d'octubre a les 23.30 hores) i Angel de Andrés (28 d'octubre a les 23.30 hores) protagonitzaran el Red Bar Dj Set d'aquesta setmana. També hi haurà una nova sessió del Red Bar Sound (28 d'octubre a les 21.30 hores) amb el grup Double Soul Music, una combinació de saxo i veu, fluint en els millors èxits.

En el cas del Music Bar, Dj Victor Magan & Dj Blade faran ballar el públic el divendres 27 a partir de les 00.30 hores i Dj Blade & Dj Renzo ho faran el dissabte 28 de les 23 a les 5 hores. Finalment, també hi haurà una nova proposta del 'Gin tonight', que començarà a les 23 hores de dissabte amb INDEE, la cantant, rapera i ballarina amb un estil únic i música barreja de hip-hop, afrobeats i ritmes llatins.

I per als més amants del futbol, Unnic torna a oferir el clàssic entre l'FC Barcelona i el Reial Madrid amb una pantalla de grans dimensions que s'ubicarà a la discoteca. A banda de gaudir del partit, que donarà el tret de sortida a les 16.15 hores, el recinte també inclou dinar per qui ho desitgi. La informació detallada es publicarà aquesta setmana a la pàgina web www.unnicandorra.com.

stats