Societat 10/12/2021

Música, gastronomia i tallers al Sabors d'Hivern

La proposta es duu a terme al parc de la Mola d'Escaldes-Engordany

ANA
1 min
Una imatge del Sabors d'Estiu.

Escaldes-EngordanyLa inauguració de Sabors d'Hivern, prevista per aquest divendres a les 18 hores al parc de la Mola, ha quedat ajornada a causa del mal temps. Des del comú han informat que la inauguració d'aquesta segona edició serà dilluns al mateix lloc i hora on era prevista aquest divendres.

Malgrat la suspensió de l'acte de tret de sortida, el contacontes 'Escudella de contes de Nadal' programat per a aquesta tarda a dos quarts de sis es manté però es trasllada a la planta baixa del comú d'Escaldes-Engordany.

I aquest dissabte el Sabors d'Hivern continuarà amb la seva programació: a dos quarts de sis de la tarda tindrà lloc el taller infantil 'Nadal i tradicions del món: Rússia' i posteriorment a dos quarts de set hi haurà música en directe a càrrec del grup Encantant Nadales.

Diumenge s'oferirà el taller 'Nadal i tradicions del món: EEUU', a dos quarts de sis de la tarda i la música de Think Twice Band, a dos quarts de set.

Cal destacar que aquestes propostes lúdiques es complementen amb un espai en què els visitants podran degustar els plats creats per xefs de la parròquia.

stats