Publicitat
Publicitat

La música serà la protagonista de la 8a edició del Dia Vivand

Hi actuaran deu grups musicals, dues escoles de ball andorranes i quatre DJs

Les dècades musicals que han fet història, com els anys 50, 60, 70 i 80, estaran presents a l’avinguda Carlemany i Travesseres a la 8a edició del Dia Vivand. Hi actuaran deu grups musicals, dues escoles de ball andorranes i quatre DJs amb la presència destacada del grup espanyol d’'indie' i pop Miss Caffeina, una aposta de Hard Rock Cafè Andorra que, segons ha explicat el seu representant, David González, vol portar artistes i conjunts destacats al Principat. A més, els visitants podran fer-se fotos amb els elements iconogràfics més destacats de cada època i podran ballar en una pista interactiva de 24 metres de llarg. També s’han preparat activitats per als infants que aniran de la mà del Museu Thyssen Andorra, que s’afegeix al projecte.

En aquesta edició es tornarà a fer un sorteig entre les persones que efectuïn una compra superior a 20 euros. El premi és un viatge a Londres per a dues persones i amb entrades per veure el musical ‘Thriller live’, un tribut a Michael Jackson. El sorteig serà digital i els participants hauran de donar les seves dades a la vela instal·lada a la plaça Coprínceps.

El Dia Vivand arriba envoltat d’una certa incertesa per la situació política que es viu a Catalunya, com ha reconegut Susagne Venable, presidenta de l’Associació de comerciants de l’avinguda Carlemany i Travesseres. “He parlat amb alguns comerciants i han patit una davallada en les vendes, especialment entre setmana”. Aquesta associació i el comú d’Escaldes-Engordany són els organitzadors del Dia Vivand, que tindrà lloc aquest dissabte 14 d’octubre de les 10 del matí a les 10 de la nit.

Etiquetes