Societat 22/12/2021

Naturland preveu obrir el 100% de les instal·lacions i activitats durant les festes de Nadal

ARA Andorra
1 min
Naturland.

Sant Julià de LòriaNaturland preveu una obertura total les instal·lacions de les dues cotes durant les vacances de Nadal. Així, des del dissabte, 25 de desembre, i fins al 9 de gener del 2022, tant l'estació d'esquí de fons com la resta de propostes d'oci i restauració funcionaran a ple rendiment.

Quant a les activitats a la Cota 1.600, s'obrirà el Tobotronc, l'Airtrekkids i la mini tirolina, disponible per als infants de 3 a 6 anys, l'Airtrekk i la tirolina, els llits elàstics, els circuits tancats de buggys per adults i nens, els passeigs amb poni, i els serveis de la cafeteria i el restaurant el Foc. L'horari serà de 10 a 17 hores.

Respecte a la Cota 2.000, on es concentra l'activitat esportiva amb la pràctica de l'esquí de fons. L'estació d'esquí nòrdic presenta gruixos que oscil·len entre els 70 i els 100 centímetres de neu pols, i la totalitat de les pistes obertes (15 quilòmetres), i tant la botiga de lloguer com l'escola estarà operativa. També s'ofereixen sortides en raquetes als circuits habilitats i la pràctica d'skimo a la part baixa dels traçats.

stats