Societat 19/05/2022

Naturland reforma les habitacions de la Borda de Conangle per a oferir-les com a allotjaments turístics

L'obertura de les noves instal·lacions serà una de les novetats d'aquest estiu, amb l'objectiu de complementar les experiències al centre

ANA
2 min
L'exterior de la Borda de Conangle.

Andorra la VellaNaturland ha començat les obres de reforma de les habitacions sense ús de la Borda de Conangle, ubicada a la cota 2000, per tornar a comercialitzar-les com a allotjament turístic. Les obres se centraran en el recondicionament de les vuit habitacions tancades des de fa uns anys, i en l'espai comú de la primera planta. L'obertura de les noves instal·lacions serà una de les novetats d'aquest estiu, amb l'objectiu de complementar les experiències al centre.

El parc tindrà a partir d'aquest estiu dues opcions d'allotjament. A banda de l'alberg de la cota 1600, la Borda de Conangle tornarà a acollir hostes i serà una de les grans novetats de la temporada. L'equip directiu, veient el potencial de la infraestructura, i sabent que ja havia fet aquest servei anys enrere, ha apostat per donar aquest valor afegit a l'oferta actual.

Simulació de l'interior de la Borda de Conangle una vegada finalitzin els treballs.
Simulació de l'interior de la Borda de Conangle una vegada finalitzin els treballs.

La inversió destinada a aquesta remodelació ha estat de més de 100.000 euros. Les obres se centren en el canvi de mobiliari i el terra, així com la revisió dels serveis. La decoració també es canvia amb un estil més actual i d'acord amb la imatge que projecta la cota 2000. Amb aquesta reforma es pretén respectar l'essència i l'origen de la borda, conservant l'ànima rústica d'aquesta construcció andorrana, per oferir als clients una experiència en un entorn únic. Aquest tipus d'allotjament promou el contacte amb la natura compaginant-lo amb un ambient acollidor i còmode.

En total són vuit habitacions (quatre a cada planta), i una sala d'estar i descans amb una zona de menjador, que s'afegeix a l'actual oferta gastronòmica d'aquest edifici referent a la Cota 2000. El centre 'outdoor' comercialitzarà aquesta oferta a través dels canals propis, i durà a terme la gestió íntegra de les instal·lacions.

Naturland es referma en la seva estratègia d'oferir noves activitats, sota un concepte singular i de qualitat. Així doncs, els clients també trobaran aquesta nova proposta per descobrir l'entorn de la Rabassa, sigui combinant sortides nocturnes, experiències gastronòmiques, o esdeveniments en dates assenyalades del calendari.

stats