Societat 15/10/2020

Naturlandia tanca portes fins al 21 de novembre

Des del parc s'assenyala que l'evolució de la situació epidemiològica condiciona "el servei i l'experiència" del client

Ana
1 min
Activitats en el primer cap de setmana de reobertura de Naturlandia. / NATURLANDIA

Sant Julià de LòriaNaturlandia ha donat per finalitzada la temporada d'estiu-tardor aquest dijous, tancant les seves instal·lacions fins a la represa de l’activitat al novembre. Fins ara mantenia obert de dilluns a divendres el restaurant la Borda i el parc d'animals, a la cota 2.000, i obria els caps de setmana les activitats de les dues cotes. La data prevista de tancament s'havia fixat l'1 de novembre, amb un seguit d’activitats lúdiques programades. La decisió de tancar fins a la temporada d'hivern ve donada a causa de l'evolució de la situació epidemiològica a les zones geogràficament més pròximes.

Segons la direcció del parc, les mesures que cal adoptar condicionen el servei que es dona i l'experiència del client, i davant el risc de no poder mantenir l'estàndard de qualitat que requereix l'obertura de Naturlandia, i amb l'obligació de protegir també l'equip, els responsables del parc han optat per aturar l'activitat turística.

D'aquesta manera, Naturlandia pren la decisió amb cautela i amb l’objectiu d’avançar-se a una situació de risc. Així, els esforços se centraran a preparar la temporada d'hivern, que podria avançar-se, ja que l'activitat del parc no depèn exclusivament de la neu, i permet certa flexibilitat. La data prevista per reprendre l'activitat seria, doncs, coincidint amb l'inici de la temporada d'hivern, el 21 de novembre.

Els clients que havien fet reserva per les activitats previstes per aquests dies rebran l’abonament íntegre de l’import la seva compra.

stats