Societat 15/05/2019

Una nena cau des de l'onzè pis d'un hotel i sobreviu

El vídeo mostra com la jove camina cap al balcó i grimpa ràpidament per la barana per intentar baixar

Ara Andorra
1 min

BangkokUna nena de cinc anys va sobreviure miraculosament a una caiguda de 30 metres des del pis 11 d'un hotel després d'haver caminat dormida fora de la seva habitació i pujar a una cornisa. Les imatges mostren la nena sortint de la seva habitació al pis mentre el seu pare estava dormint. La porta es va tancar darrere d'ella i ella no va poder tornar a l'habitació abans de despertar a altres persones, que també estaven tancades.

Després, Shen va caminar pel pis 11 i va fer un últim intent d'entrar en una habitació. El vídeo mostra com la jove camina cap al balcó i grimpa ràpidament per la barana per intentar baixar. Però les seves mans relliscoses no podien aferrar-se a la barana.

Ella es va llançar més de 30 metres fins a arribar al terra. El personal de l'hotel es va afanyar al lloc on van escoltar el fort soroll de la caiguda i va trobar la nena inconscient. Va ser portada immediatament al Bangkok Hospital Pattaya en una ambulància.

El pare, un policia, va ser despertat pels porters que li van explicar l'accident. Va dir que desconeixia el comportament de la seva filla i creia que només estava caminant adormida. En concret, va afirmar: "No sabia quan ni quant temps ella va deixar l'habitació fins que el personal m'ho va dir". La nena es va trencar una cama i un braç i s'està recuperant a l'hospital de Chonburi.

stats