La neta de Robert F. Kennedy mor d'una sobredosi

Havia consumit metadona, segons un informe policial

Un comunicat de la família Kennedy ha confirmat que Saoirse Kennedy Hill, la neta de Robert F. Kennedy, va morir dijous.

Alguns mitjans als Estats Units van informar que la jove de 22 anys, filla de la cinquena descendent de Robert i Ethel Kennedy, Courtney, va morir a causa d'una aparent sobredosi de metadona.

"Els nostres cors estan destrossats per la pèrdua de la nostra estimada Saoirse. La seva vida era plena d'esperança, promesa i amor", ha manifestat la família en el comunicat

Els serveis d'emergència van arribar a la residència Kennedy a Hyannis Port, Massachusetts, i van traslladar a la jove a l'hospital de Cape Cod, on va ser declarada morta.

"Els nostres cors estan destrossats per la pèrdua de la nostra estimada Saoirse. La seva vida era plena d'esperança, promesa i amor", va dir la família en el comunicat.

I una declaració de la seva àvia, Ethel, va afegir: "El món és una mica menys bonic avui".

No s'han donat més detalls sobre la seva mort. La jove de 22 anys va estudiar Comunicació al Boston College, segons el New York Times, i havia patit depressió.

"La meva depressió es va afermar al començament dels meus anys de secundària i estarà amb mi per la resta de la meva vida", va escriure en un diari estudiantil al 2016.

La policia va indicar que va rebre una trucada on s'informava d'una "mort que no havia estat atesa" i va dir que havia fet una investigació.

El complex era la casa d'estiu del president John F. Kennedy, l'oncle avi de Saoirse, en els 1960.

La família Kennedy ha viscut un gran nombre de tragèdies, inclosos els assassinats del president John F. i del senador Robert i la mort en un accident d'aviació de John F. Jr. amb la seva dona i cunyada el 1999.

La jove, de 22 anys, era filla de  Courtney Kennedy Hill , la cinquena dels 11 fills de  Bobby Kennedy , que va ser fiscal general dels EUA i un dels consellers de més confiança del seu germà, el president  John Fitzgerald Kennedy , assassinat a Texas el 1963, i la seva dona, Ethel Kennedy. Durant el curs passat va estar estudiant a la Universitat de Boston.