Societat 30/10/2019

El nivell de vigilància es rebaixa a una de les zones de la Portalada

Els treballs per reforçar les mesures de seguretat continuen avançant a bon ritme

M. F. / M. P.
1 min
La malla electrosoldada que s'està instal·lant a la zona. / SFG

Andorra la VellaEl nivell de vigilància a la zona nord de la Portalada ha estat rebaixat a dos mentre que per a la sud seguirà sent, encara uns dies, de nivell tres, la qual cosa vol dir que es manté la vigilància les 24 hores del dia. Així ho ha explicat el ministre portaveu, Eric Jover, en la roda de premsa posterior al consell de ministres on ha explicat també que els treballs per millorar la seguretat a la zona també avancen a bon ritme i que és previst que la malla electrosoldada que s’està instal·lant per reforçar la seguretat a la zona de la barrera de fusta pugui estar enllestida en breu.

En aquest sentit, Jover ha manifestat que està “molt avançat” el treball d’instal·lació d’aquesta malla i que també s’està buidant de rocs la cubeta que hi ha a la zona, que per ella mateixa ha estat un element de contenció de les pedres. A més, ha recordat, tal com ja han explicat aquesta mateixa setmana des de l’executiu, que s’està construint una escullera a la zona més sud de l'esllavissada.

El fet que s’hagi aixecat el nivell de vigilància suposa, tal com han informat des de l’executiu, que els vehicles puguin tornar a aparcar al davant del centre comercial i el trànsit en sentit nord es desplaçarà al carril central.

Jover ha incidit que des del Govern estan pendents a l’evolució de la zona i hi ha contactes constants entre els tècnics per veure com avança l’estat del terreny i “anar prenent les decisions” necessàries.

stats