Societat 04/06/2022

Nou cap de setmana amb Mercat de la Vall a Andorra la Vella

La novetat d'aquest any és el Mercat de la Vall menuts, una activitat adreçada a infants perquè els participants juguin a fer de paradistes

ANA
1 min
El Mercat de la Vall d'Andorra la Vella.

Andorra la VellaArriba un nou primer dissabte de mes i Andorra la Vella torna a acollir el Mercat de la Vall al Centre històric, la mostra d'artesania creativa, art i productes agroalimentaris amb una trentena de parades. L'esdeveniment, que es va iniciar el 7 de maig, s'allargarà cada dissabte fins a l'octubre. La novetat d'aquest any és el Mercat de la Vall menuts, una activitat adreçada a infants perquè els participants juguin a fer de paradistes.

Així doncs, el mercat està obert des de les 11 i fins a les 20 hores. Fins a les dues del migdia, té lloc el vermut de franc per a totes aquelles persones que facin una compra superior a 10 euros. Aquesta tarda, a les 17 hores, se celebrarà un taller com a activitat gratuïta.

Després del mercat d'aquest 4 de juny, al juliol tindrà lloc el dia 2 i a l'agost se celebrarà aprofitant la Festa major, el 6 i 7 d'agost i amb un horari més ampli, fins a les 23 hores. Posteriorment, els paradistes tornaran al Centre Històric el 3 de setembre i la cita posarà punt final l'1 d'octubre.

stats