Societat 05/09/2018

Nou curs a la Llar de Lòria amb una vintena d'activitats per als padrins

El comú ofereix com a novetat tallers de català i informàtica

Ana
2 min
Presentació de les activitats de la Llar de Lòria per part dels professors. / T. N. (ANA)

Sant Julià de LòriaDesprés de l'estiu i les vacances, una seixantena de persones han assistit a la inauguració del nou curs de tallers per a la gent gran, on els professors han fet cinc cèntims dels tallers que impartiran en els mesos vinents. Acabada la xerrada, han gaudit d'un berenar alhora que es posaven al dia.

El comú ha inclòs a la programació dos nous cursos, escoltant els suggeriments dels padrins. "Ells estaven interessats en fer classes de català perquè volien, així que els que ja en saben ho faran una mica millor i els que no en saben, en podran aprendre", ha explicat la consellera de Social, Paqui Barbero. També, a petició dels usuaris, s'afegeix el taller de creació informàtica, que es durà a terme quatre vegades per setmana.

Presentació de les activitats de la Llar de Lòria per part dels professors. / T. N. (ANA)

El ioga és un dels tallers amb més èxit entre els usuaris de la Llar de Lòria, a més d'altres activitats més mogudes, com el country o els balls en línia. També tenen bona rebuda aquells grups on es treballa el benestar de les persones, com el taller de memòria, per "poder-la treballar perquè tardin molt més temps a perdre-la", ha comentat la consellera. El curs passat el comú va registrar unes 200 inscripcions d'uns 150 padrins, que s'apuntaven a un o més cursos.

El comú lauredià ofereix la major part dels tallers de manera gratuïta als usuaris de la casa pairal, tot i que altres, com els cursos de zumba, reflexologia podal o punt i costura tenen un preu d'entre deu i quinze euros a l'any, encara que el comú ofereix, a aquelles persones que s'apuntin a tres cursos de pagament, participar en un quart de franc. Els que no vulguin perdre's cap activitat poden inscriure's a partir d'aquest dimecres en els cursos, que començaran a l'octubre.

stats