Societat 03/01/2022

Nous cursos gratuïts i intensius de català

Les inscripcions estaran disponibles a partir del 10 de gener

ANA
1 min
Alumnes fent classes de català a un centre de formació una edició passada dels cursos.

Andorra la VellaL'àrea de Llengua Catalana del ministeri de Cultura ofereix, a partir d'aquest mes de gener, 34 nous cursos gratuïts i presencials de català per a adults. Els cursos s'impartiran a Encamp, la Massana, Sant Julià de Lòria, Escaldes-Engordany i el Pas de la Casa, i les inscripcions es podran fer a partir del 10 de gener a través del web www.cultura.ad/apren-catala, o presencialment als centres de formació.

La nova oferta formativa de cursos presencials i gratuïts va des del nivell A1 fins al C1, cursos de llenguatge administratiu o grups de conversa, que s'ofereixen en modalitats diürna i nocturna, són gratuïts i començaran el 24 de gener. Com a novetat s'oferirà una formació de nivell A1 als matins a Encamp i un C1 als migdies a Escaldes. A més, en tots els Centres de Català es poden seguir també les formacions de tots els nivells mitjançant el mètode gratuït de l'autoaprenentatge guiat.

Per a aquest 2022 també es mantenen els cursos virtuals dels nivells A1, A2, B1 i grups de conversa. Les formacions, tant les de l'oferta presencial com les de la virtual, preparen per als exàmens oficials a través dels quals es poden obtenir els corresponents diplomes oficials de llengua catalana. Per a més informació, des del Govern informen que les persones interessades disposen de més informació a l'apartat de llengua del web del ministeri de Cultura.

A causa de la irrupció de la pandèmia del coronavirus, els cursos compliran totes les mesures corresponents, com són la neteja d'espais, gel hidroalcohòlic, mascaretes, distància de seguretat, ventilació, etcètera, per garantir la seguretat tant dels alumnes com dels professors.

stats