Societat 25/04/2022

Nous cursos sobre noves tecnologies i salut per als usuaris de L'espai

El programa arrenca el 25 d'abril amb una formació sobre telèfons mòbils

ANA
2 min
Una formació anterior a L'espai de Crèdit Andorrà.

Andorra la VellaLa Fundació Crèdit Andorrà ofereix noves activitats i formació per a persones més grans de 60 anys a L'espai. En el marc del programa 'Envelliment saludable', aquest mes d'abril ha previst tallers sobre noves tecnologies, preventius sobre salut i una sortida cultural.

Entre els tallers de noves tecnologies, aquest mes s'inicia l'edició d'abril a juny del de telèfon mòbil, que comença el 25 d'abril i que tindrà lloc els dilluns i dimecres en horari de matí o tarda (d'11.30 a 13 hores, sistema Android, i de 17.30 a 19 hores, sistema iOs). També arrenquen el de Power Point, el 26 d'abril, i tindrà lloc els dimarts i dijous, d'11.30 a 13 hores, i el de retoc fotogràfic, que comença el 29 d'abril i es durà a terme els divendres d'11.30 a 13 hores.

Per altra banda, també s'ha previst un taller preventiu sobre salut enfocat a tractar les etiquetes dels aliments, en el qual es donaran eines per ajudar a triar els aliments que són més saludables i s'analitzaran quins criteris s'han de fer servir i com s'han d'interpretar les etiquetes. Aquesta activitat es farà el dimecres 27 d'abril, a les 16 hores.

Per acabar la programació del mes d'abril, els usuaris de L'espai podran gaudir d'una activitat lúdica centrada en l'il·lusionisme i la màgia. Es tracta d'una visita a l'exposició que acull Cal Plandolit i que recull un seguit d'objectes que mostren com eren aquest tipus d'espectacles en el seu moment de màxima esplendor, quan la màgia era un dels entreteniments que omplia teatres i places. La visita serà el 28 d'abril, a les 11 hores.

La Fundació Crèdit Andorrà també continua oferint formació virtual, perquè qui ho desitgi pugui seguir els diferents cursos i tallers des de casa a través de la plataforma de formació virtual de L'espai. Entre l'oferta en línia s'hi poden trobar tallers d'estimulació de la memòria mitjançant la informàtica o sessions d'anglès. Aquestes propostes es poden seguir a través de l'adreça www.fundaciocreditandorra.ad.

stats