Societat 20/08/2020

Nous horaris a Caldea a partir del setembre

També es faran diferents tancaments per a la realització de treballs tècnics

Ana
1 min
La nova llacuna panoràmica que estrena Caldea

Escaldes-EngordanyCaldea modificarà a partir del 14 de setembre els horaris d'obertura del termolúdic i d'Inúu. D'aquesta manera, i a partir d'aquesta data, el termolúdic i Orígens obriran de diumenge a dijous de deu del matí a deu de la nit; i divendres i dissabte de deu del matí a dotze de la nit. Pel que fa a Inúu, de dilluns a dijous obrirà de dotze del matí a vuit del vespre i els divendres i dissabte de deu del matí a dotze de la nit, mentre que els diumenges l'horari serà de deu del matí a deu de la nit. Pel que fa a l'espai Likids, l'spa d'accés exclusiu per a infants, continuarà tancat tota la tardor i tampoc no s'admetrà l'entrada d'infants de tres a quatre anys al termolúdic.

A més, i tal com informen des de Caldea, al llarg de la tardor s'han previst diferents tancaments per a la realització de treballs tècnics. Així, al termolúdic els tancaments parcials afectaran dues instal·lacions, d'una banda, els aquamassatges, que ara mateix estan tancats i es reobriran el dia 1 d'octubre. I d'altra banda la nova llacuna panoràmica, que romandrà tancada els dies 21 i 22 de setembre. La resta d'instal·lacions termals estaran obertes, incloses les saunes i els banys turcs.

Inúu estarà totalment tancat al públic del 28 de setembre al 2 d'octubre, ambdues dates incloses.

Des del centre termolúdic recorden que continuen aplicant mesures extraordinàries de prevenció. Així, subratllen que segueixen els protocols "més extrems per a la neteja i desinfecció" dels espais i per al tractament de les aigües. Actualment, i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, l'aforament està limitat al 50%.

stats