Societat 07/06/2023

La nova adicció saludable

Freshly Cosmetics, la firma catalana que neix a les aules, arriba a Pyrénées Andorra

ARA Andorra
1 min
Diferents productes de Freshly Cosmetics

8 anys enrere, l'abril de 2015, va néixer la firma catalana Freshly Cosmetics de la mà de tres joves enginyers químics apassionats per la cosmètica natural. Preocupats per la procedència dels productes que consumim i per l'impacte que aquests tenen sobre la nostre salut van voler tirar endavant la idea de crear la seva marca. Dit i fet!! I ara ja està disponible a la secció de perfumeria i parafarmàcia de Pyrénées Andorra.

Tots els seus productes tenen una mateixa base: ingredients naturals, saludables i sostenibles.

Els productes de Freshly Cosmetics estan disponibles a la planta baixa de Pyrénées Andorra

Els productes de Freshly Cosmetics pretenen que els seus consumidors gaudeixin de la cosmètica natural i, alhora, es sentin respectuosos amb el medi ambient promovent un estil de vida saludable. Tot amb l'objectiu final de crear la millor experiència possible per la cura de la pell.

Productes facials, corporals, capilars, per nadons i maquillatge. Aquest és el món que abarca Freshly Cosmetics perquè ningú es quedi sense el seu producte.

Productes estrella d'estiu

I ara que arriba l'estiu, Freshly Cosmetics treu la seva línia de productes d'estiu, com ara, bronzejadors, protectors solars, productes capil·lars, sèrums de vitamina C, entre altres. A Pyrénées Andorra en tens un bon reguitzell perquè remenis i triïs els productes que més s'ajusten a les teves necessitats.

stats