Societat 23/07/2022

Nova convocatòria per ser agent penitenciari

El ministeri de Justícia i Interior treu a concurs quatre places

ARA Andorra
1 min
El centre penitenciari de la Comella.

Andorra la VellaEl Govern, a proposta del ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, ha aprovat la convocatòria per cobrir quatre places en el lloc de treball d’agent penitenciari per al Departament d’Institucions Penitenciàries, adscrit al Ministeri de Justícia i Interior.

L’edicte es publicarà al BOPA amb el detall de requisits per aplicar a les places, que especifica, entre d’altres, ser major de 19 anys, tenir el títol de batxillerat o un diploma equivalent, disposar del diploma de llengua catalana de nivell B2 o superior i una alçada mínima de 160 cm les dones i de 165 cm els homes.

Les persones interessades han d’adreçar una sol·licitud al Servei de Tràmits, situat a la planta baixa de l’edifici administratiu del Govern, adjuntant la documentació requerida en l’edicte. El termini de presentació de candidatures finalitza el dia 10 d’agost del 2022. L’hora límit serà la del tancament del Servei de Tràmits d’aquest dia.

El plec de bases de la convocatòria es pot descarregar gratuïtament des de www.tramits.ad i www.e-tramits.ad. Si el recullen al Servei de Tràmits, se’ls entregarà en paper o bé en una clau de memòria d’acord amb els preus públics vigents.

stats